Dissemination
Norseng, Per G; Lyngø, Inger Johanne
(2022).
Ispioneren. I sporene etter Martin Nord.
Maries tur. Lokalhistorisk vandring. Sagene og Torshov historielag.
Lyngø, Inger Johanne
(2022).
En spiselig museologi.
https://museumsnytt.no/en-spiselig-museologi/
Lyngø, Inger Johanne
(2019).
Om Smedstad Isforretning og "The Last Ice Age".
Langt Vest i Aker - Medlemsblad for Ullern Historielag..
Lyngø, Inger Johanne
(2019).
Det lokale ismarkedet i Kristiania og bruken av is i fjøsene og melkeforsyningen til byen.
Den siste istid. Om isdammene i lokalt og globalt perspektiv. Norsk Maritimt Museum og Ullern, Røa og Bygdøy historielag.
Lyngø, Inger Johanne
(2019).
Women in the Cold Chain. A Feminist Perspective.
The Last Ice Age Workshop 2. Blaydes Maritime Center, University of Hull.
Lyngø, Inger Johanne
(2019).
Isbokser, isskap og is-paviljonger. Martin Edvard Nords ismagazin.
«Den siste istid». Om fersk makrell, kald pils og «historie på is». Norsk Lokalhistorisk Institutt/Nasjonalbiblioteket.
Lyngø, Inger Johanne
(2018).
Cooking and cooling in Kristiania/Oslo in The Last Ice Age.
The Last Ice Age. Kick-off conference. Norsk Maritimt Museum/Stiftelsen Norsk Folkemuseum.
Lyngø, Inger Johanne
(2004).
Hverdagskosten - kostholdspropaganda i et historisk perspektiv.
Norsk selskap for ernæring - Symposium 2004. Norsk Selskap for ernæring.
Lyngø, Inger Johanne
(2003).
Fra Vomfyll til vitamininnhold. Ernæringsspørsmålet i Heriette Schønberg Erkens tid.
Lyngø, Inger Johanne
(2003).
Brochmann, maten og vitaminer.
Brochmann seminaret. Norsk Tekniske museum.