Dissemination
Lyngø, Inger Johanne
(2024).
"... sidan vi ikkje brukar duk til dagleg, tykkjr eg at duk gjev kjensle av høgitd og fest" (NEG 46577). Fortellinger fra "Mitt kjøkken".
Fest og høytid. Et nytt blikk på markering, ritual, festival, feiring, sammenkomst og avskjed. Norsk Folkemuseum.
https://norskfolkemuseum.no/fagkonferansen-2024
Lyngø, Inger Johanne
(2023).
Dagens opphetede grøtdebatt er som et ekko fra snart 160 år siden.
Forskersonen.no.
https://www.forskersonen.no/barn-ernaering-helse/d
Lyngø, Inger Johanne
(2023).
Is-skap og kister: Luksus eller "Nødvendigheds artikkel"?.
Byminner.
Lyngø, Inger Johanne
(2023).
Spiselig museologi, hva er det?.
Snakk om mat: Mat og museer. OsloMet - storbyuniversitetet.
https://www.oslomet.no/om/arrangement/snakk-om-mat
Lyngø, Inger Johanne
(2023).
Det spisende menneske.
Måltidet som begrep og begivenhet. Pasjon.
https://www.facebook.com/events/bokhuset/pasjon-de
Lyngø, Inger Johanne
(2023).
Nords is-skap og kister. Luksus eller "Nødvendigheds-artikkel"?.
Byminner.
Lyngø, Inger Johanne
(2022).
En spiselig museologi.
https://museumsnytt.no/en-spiselig-museologi/
Lyngø, Inger Johanne
(2022).
En spiselig museologi.
Museumsnytt.
Lyngø, Inger Johanne
(2022).
The Oslo-Breakfast: Rethinking and Reshaping a Historical School Meal.
School Meal Conference. Høgskulen på Vestlandet.
https://www.hvl.no/en/research/conference/conferen
Norseng, Per G;
Lyngø, Inger Johanne
(2022).
Ispioneren. I sporene etter Martin Nord.
Maries tur. Lokalhistorisk vandring. Sagene og Torshov historielag.