Livslang læring

For å kunne stå best mulig rustet til å takle endringer i det moderne arbeidslivet er det helt nødvendig med faglig påfyll i løpet av din yrkesaktive karriere. Fordelen med etter- og videreutdanning er at det er fleksibelt. Du kan studere på nett eller samlingsbasert.

Fagområder

Utdanning og kunnskap er ferskvare og blir fort utdatert. Vi må alle lære hele livet. Etter- og videreutdanning er viktigere enn noen gang. For å gjøre det enklere for deg å finne frem har vi lagt alle studier under de respektive fagområdene. 

Utdanning for permitterte og arbeidsledige

Noen emner er spesielt beregnet på deg som er arbeidsledig eller permittert som følge av koronaepidemien. Det er gratis å delta, men på enkelte emner må du betale semesteravgift. Regjeringen har åpnet for at det er mulig å motta dagpenger og studere samtidig fram til 1. juli 2021.

Her finner du en oversikt over nettstudier.

Nyhetsbrev for etter- og videreutdanning

Nyhetsbrev for etter- og videreutdanning

Meld deg på vårt nyhetsbrev for etter- og videreutdanning. Du vil få jevnlige oppdateringer om vårt tilbud i tillegg til gode studenthistorier fra folk som allerede har gjennomført etter- og videreutdanning hos oss.

Du kan når som helst avregistrere deg via lenken i nyhetsbrevet. Navn og e-postadresse vil bli slettet fra våre lister når du avregistrerer deg. Du kan også være trygg på at OsloMet ikke videredistribuerer verken e-postadresser eller annen personlig informasjon. Informasjonen du gir oss vil kun bli brukt til å sende deg informasjon via nyhetsbrev. OsloMet benytter mailchimp.com for å håndtere epostlister og i e-postkommunikasjon. Det er inngått en databehandleravtale mellom Mailchimp og OsloMet. Eventuelle spørsmål om nyhetsbrev kan rettes til: post@nyhetsbrev.oslomet.no

Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrev kan du melde deg av her eller via lenken i nyhetsbrevet.