Formidling
Lyngø, Inger Johanne
(2023).
Spiselig museologi, hva er det?.
Snakk om mat: Mat og museer. OsloMet - storbyuniversitetet.
https://www.oslomet.no/om/arrangement/snakk-om-mat
Lyngø, Inger Johanne
(2023).
Det spisende menneske.
Måltidet som begrep og begivenhet. Pasjon.
https://www.facebook.com/events/bokhuset/pasjon-de
Lyngø, Inger Johanne
(2023).
Nords is-skap og kister. Luksus eller "Nødvendigheds-artikkel"?.
Byminner.
Lyngø, Inger Johanne
(2022).
En spiselig museologi.
Museumsnytt.
Lyngø, Inger Johanne
(2022).
En spiselig museologi.
https://museumsnytt.no/en-spiselig-museologi/
Lyngø, Inger Johanne
(2022).
The Oslo-Breakfast: Rethinking and Reshaping a Historical School Meal.
School Meal Conference. Høgskulen på Vestlandet.
https://www.hvl.no/en/research/conference/conferen
Norseng, Per G;
Lyngø, Inger Johanne
(2022).
Ispioneren. I sporene etter Martin Nord.
Maries tur. Lokalhistorisk vandring. Sagene og Torshov historielag.
Norseng, Per G;
Lyngø, Inger Johanne
(2022).
Iskalde drømmer i Iladalen.
Iskalde drømmer i Iladalen. Arbeidermuseet - Oslo Museum.
Norseng, Per G; Bagle , Eyvind; Eidhammer, Ingebjørg Kopperud;
Lyngø, Inger Johanne
;
Nygaard, Knut Michael
; Surland, Solfrid Klakegg
(2022).
Issjau på Berg - lokalt og internasjonalt.
Foredrag . Berg-Kragerø Museum og Norsk Maritimt Museum.
Løken, Marianne; Skåden, Kristina;
Lyngø, Inger Johanne
(2022).
Spiselig museologi.
Ferdaskrinet: Maihaugen - Lyon tur/retur . Maihaugen og Opplysningskontorene i landbruket.
https://www.oslomet.no/forskning/forskningsprosjek