Formidling
Lyngø, Inger Johanne
(2023).
Det spisende menneske.
Måltidet som begrep og begivenhet. Pasjon.
https://www.facebook.com/events/bokhuset/pasjon-de...
Lyngø, Inger Johanne
(2023).
Nords is-skap og kister. Luksus eller "Nødvendigheds-artikkel"?.
Byminner
.
Lyngø, Inger Johanne
(2022).
Kulturvitenskapelige metoder med vekt på etnologisk kulturhistoriske analyser.
Studentforelesning. Institutt for kulturvitenskap, Universitetet i Bergen (UiB).
Lyngø, Inger Johanne
(2022).
Spiselig museologi - for studenter ved UiO- og Maihaugen-samarbeid.
Studentseminar. UiO/IKOS og Maihaugen.
Lyngø, Inger Johanne
(2022).
Iskalde drømmer i Iladalen.
Oslo Arbeidermuseums byvandringer. Oslo Museum.
https://www.oslomuseum.no/aktivitet/iskalde-dromme...
Lyngø, Inger Johanne
(2022).
Nord og hans isdammer.
Sagene historielags byvandring. Sagene Historielag.
Lyngø, Inger Johanne
(2022).
The Oslo Breakfast: Introduction to a historical school meal.
Tracing, shaping and reshaping culinary heritage. Universitetet i Oslo (UiO) og SIFO, OsloMet University.
https://www.khm.uio.no/english/research/projects/f...
Lyngø, Inger Johanne
(2022).
The Oslo-Breakfast: Rethinking and Reshaping a Historical School Meal.
School Meal Conference. Høgskulen på Vestlandet.
https://www.hvl.no/en/research/conference/conferen...
Løken, Marianne; Skåden, Kristina; Lyngø, Inger Johanne
(2022).
Spiselig museologi.
Ferdaskrinet: Maihaugen - Lyon tur/retur. Maihaugen og Opplysningskontorene i landbruket.
https://www.oslomet.no/forskning/forskningsprosjek...
Norseng, Per G; Bagle, Eyvind; Eidhammer, Ingebjørg Kopperud; Lyngø, Inger Johanne; Nygaard, Knut Michael; Surland, Solfrid Klakegg
(2022).
Issjau på Berg - lokalt og internasjonalt.
Foredrag. Berg-Kragerø Museum og Norsk Maritimt Museum.