English version
Portrettbilde av Cristina Paupini til venstre. Cristina er kledd i en hvit skjorte, og i bakgrunnen er det en murvegg. Fasadebilde av Pilestredet 35 til høyre.

Cristina Paupini valgt til fakultetsstyret ved TKD

Cristina Paupini er valgt som representant for midlertidig ansatte i undervisnings- og forskerstillinger ved Fakultet for teknologi, kunst og design (TKD).

Cristina Paupini er stipendiat ved Institutt for informatikk. Hun er med i forskningsgruppen Universell utforming av IKT, og samarbeider med SIFO om RELINK-prosjektet.

Cristina har jobbet på OsloMet siden 2019 og har forsket på IoT-enheter i husholdningssammenheng.

– I tillegg til forskningen min i skjæringspunktet mellom teknologi og sosiologi, underviser jeg på emnet Teknologi og samfunn og veileder studenter, forteller hun.

– OsloMet er på et avgjørende stadium av sin utvikling, og jeg føler det er viktig for doktorgradsstudenter, postdoktorer og midlertidige ansatte å bidra til å forme hvordan vårt arbeidsliv og arbeidsrom vil være.

– Jeg vil prioritere å lytte til de midlertidige ansatte om hvilke behov de har, kanskje med dedikerte møter og kommunikasjonskanaler, og bringe det rett tilbake til fakultetsstyret.

– Jeg vil også jobbe for å gjøre fakultetsstyrets beslutninger og rapporter mer tilgjengelige for internasjonale ansatte og sørge for at vi blir inkludert i diskursen.

Ingen vararepresentant ble valgt. Det blir et valg i tillegg høsten 2021, siden det bare var kvinnelige kandidater, og det er et krav om kjønnsbalanse.

Om Cristina Paupini

    Laster inn ...
    Publisert: 10.06.21 | Olav-Johan Øye