!
Arrangementet har utgått!

Dette arrangementet har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter arrangementsdato.

Åpent auditorium: Kreativ bruk av digitale verktøy i barnehagen

Bruk av digitale verktøy er blitt en del av Rammeplan for barnehagens innhold og områder, og et verktøy i barnehagepersonalets pedagogiske verktøykasse. Men hvordan bruker vi verktøyene i møte med barna? Hvordan kan digitale verktøy i barnehagen bidra til glede, læring og digital dannelse? Og hvilke tanker og refleksjoner må ligge bak de valgene vi tar?

Her vil du møte eksempler på kreativ bruk av digitale verktøy i barnehagen. Vi legger særlig vekt på tankene bak den pedagogiske bruken, og dykker ned i betydningen av at barn i dag vokser opp i et samfunn spekket med teknologi. Utfordringer barnehagens personale står ovenfor når teknologien veves sammen med pedagogikken diskuteres, ut fra nyere praksiser og forskning.

Arrangementet vil være en kilde til inspirasjon, og gir mange tips til hva vi må tenke på, hva vi kan gjøre og ikke minst hvorfor vi gjør det vi gjør.

Presentasjonen er ved:

 • Målgruppe

  Foredraget passer for alle som er opptatt av barnehagefeltet: ansatte i barnehagen, studenter og ansatte innen barnehagelærerutdanning, og andre interesserte.

 • Påmelding

  Arrangementet er gratis og åpent for alle. Det kreves ingen påmelding.

 • Om Åpent auditorium

  Åpent auditorium er en serie med åpne foredrag hvor aktuelle temaer innen barnehagefeltet belyses fra forskjellige perspektiver.

  Institutt for barnehagelærerutdanning ved OsloMet er arrangør.

 • Kommende arrangement i serien

  Et kritisk blikk på dokumentasjon - for hvem og hvorfor?
  Tirsdag 14. mai 2019 kl. 18-20

 • Kontaktperson

 • Se også

  Arrangementet på Facebook: Kreativ bruk av digitale verktøy i barnehagen