!
Arrangementet har utgått!

Dette arrangementet har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter arrangementsdato.

Mennesker på togstasjon

Bærekraftige byer: debatt og utstilling

Foto: Eduardo López Moreno

Byer blir ofte neglisjert i den globale utviklingsdebatten. Den siste tids utvikling med sterk befolknings- og økonomisk vekst i byer, urbanisering og feminisering av fattigdommen og ikke minst  klima- og miljøutfordringene, tvinger fram en større oppmerksomhet om dette temaet. OsloMet - storbyuniversitetet  - tar utfordringen og inviterer til debatt!

Habitat Norge er en frivillig organisasjon som arbeider for bærekraftig utvikling, særlig bedring av levekår for fattigfolk i byene. Habitat Norge jobber for at disse utfordringene settes på dagsorden i norsk og global utviklings- og miljøpolitikk. Leder av Habitat Norge, Erik Berg, vil innlede om arbeidet de gjør, etterfulgt av en debatt med forskere fra OsloMet som jobber spesielt med storbyforskning.

En utstilling med den prisvinnende fotografen Eduardo López Moreno vil vises i biblioteket samtidig.

Paneldeltakere

Ordstyrer: Mari S. Kannelønning fra Universitetsbiblioteket
Arrangør: Lunsjpåfyll ved Universitetsbiblioteket.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Ta med lunsjen din, vi står for kaffe og te.