Boklansering: Sammen i lek

Blir leken ødelagt hvis voksne deltar i barns lek? Kan lærere leke? Velkommen til lansering av den nye boka Sammen i lek.

Bør ikke lærere heller observere leken fra utsiden? Hva syns barn om at lærere deltar i leken i barnehagen og skolen? Hvordan opplever lærere selv å delta i dramatisk lek? Hvordan kan læreres deltakelse i barns lek inspirere til mer lek?

Det er mange myter og tatt-for-gitt sannheter om læreres deltakelse i barns lek, og mange er usikre på hvordan man som lærer bør forholde seg til den dramatiske leken.

Boka handler om læreres deltakelse i barns dramatiske lek i barnehage og skole, og henvender seg til forskere, grunnskolelærere, barnehagelærere, studenter i lærerutdanningene og alle andre som er interessert i lek i skole og barnehage.

På lanseringen vil forfatterne Anne Greve, Eilen Bergvik og Knut Olav Kristensen, alle ansatt på barnehagelærerutdanningen på OsloMet, komme inn på en del av de dilemmaene, gledene, utfordringene og de magiske øyeblikkene som denne boken handler om. Samtalen blir moderert av Birgitte Fjørtoft. Hun er redaktør i Barnehagefolk og en kjent og ivrig forkjemper for barns lek.

Les mer om boka Sammen i lek (fagbokforlaget.no).

Vel møtt!

Kontakt

    Laster inn ...