!
Arrangementet har utgått!

Dette arrangementet har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter arrangementsdato.

Endringskonferansen 2019

Endringskonferansen er en årlig konferanse hvor personer som arbeider med endring møtes for å dele erfaringer, lytte og lære. I år er OsloMet vertskap for konferansen.

Vi kan by på et spennende og variert program med interessante foredragsholdere og «sirkeltrening» med metoder og verktøy innenfor endringsledelse. Se programmet under og les mer om konferansen på ACMP Norge sine nettsider.

 • Program

  Alexander Stöckl, hovedtrener for det norske herrelandslaget i skihopp

  Alexander Stöcklr skal snakke om felleskapets kraft og hvordan man jobber med et lag, formidling av verdier og kompetanseutvikling. Visjonen til Norsk hoppsport er å være verdens viktigste hoppnasjon. Samspill, kommunikasjon, endringsevne og systematikk er noen punkter som er avgjørende på veien til å skape uforglemmelige øyeblikk for utøverne, tilskuere og alle som er glad i skihopping.

  Siv Halvorsen, HR direktør og Synne Skjæret, Avdelingsleder organisasjonsutvikling i Sykehuspartner

  Halvorsen vil i sitt foredrag fortelle om hvordan Sykehuspartner tenker og jobber med endringsledelse i dag og hva de vil jobbe mer med fremover for å modne organisasjonen ytterliggere på dette området. Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. 1500 ansatte på ulike lokasjoner betjener alle helseforetak i Helse Sør-Øst med IKT, lønn, personal, logistikk og prosjekttjenester.

  Rektor Curt Rice og professor Tale Skjølsvik ved OsloMet

  OsloMet kommer for å snakke om endringsledelse i utdanningssektoren. OsloMet er Norges tredje største universitet med over 20.000 studenter, og har som visjon å levere kunnskap som løser samfunnets utfordringer. Hvordan skal universitetet henge med i utviklingen når samfunnets kompetansebehov endrer seg i stadig økende hastighet og studentene stiller større krav til digitale læringsformer? Hva mener egentlig akademikere om endringsledelse?

  Hege Aamotsmo, konserndirektør People & Culture i ISS World 

  Konserndirektøren vil fortelle om deres endringsreise for å nå ambisjonen om å bli anerkjent som Norges viktigste integrasjonskanal. ISS er Norges største leverandør av Facilitiy management tjenester med ca. 11 000 medarbeidere. Hun vil snakke om det arbeidet de har iverksatt og den endringsreisen det innebærer å sikre at de vil være attraktive som arbeidsgivere også i fremtiden.

  Tone Ringstad, gründer og lederutvikler i Cultureengine

  Hun skal ta for seg temaet kultur for å lykkes med digital transformasjon. Digital transformasjon stiller store krav til virksomheten. Nye aktører, virtuelle team, ny teknologi og større fart utfordrer ledere og team på helt ny måte. Hun vil snakke om hvilken rolle kultur spiller inn i dette og hvordan bedriften kan bygge en kultur der dette blir en naturlig måte å jobbe på.

  Kjell Inge Davik, regionvegsjef i Region Sør i Statens Vegvesen

  Kjell Inge Davik er leder av omstillingsprosjektet for Statens vegvesen og vil fortelle om hvordan de gjennomfører utviklingen av framtidens Statens vegvesen. Fra 1.1.2020 skal fylkesvegadministrasjon overføres fra Statens vegvesen til fylkeskommunene fra 1.1.2020. Det medfører store endringer i organisering, oppgaver og roller for organisasjonen.

  Annet

  Nytt av året er en form for «sirkeltrening» hvor deltakerne kan få informasjon og tips om nyttige metoder og verktøy innenfor endringsledelse. Vi har vært så heldige å få fagpersoner fra Difi, KS, Alfa & Omega og ACMP til denne delen av konferansen.

  Konferansier for dagen vil være Bianca Simonsen. Hun er en etterspurt konferansier og foredragsholder innenfor kommunikasjon, relasjoner og endring og har mye energi og humor.