Målgrupper
Fagdagen er for yrkesfaglærere, opplæringskontor og andre aktører som arbeider med yrkesopplæring i restaurant- og matfag.
Program
- 9.00: Kaffe og mingling
- 9.30: Velkommen og plan for dagen - studieleder Hege Anita Danielsen og førstelektor Bjørn Eben, OsloMet
- 9.40: Fullføringsreformen og modulstrukturert yrkesopplæring. Fra forsøk til ny ordning – rådgiver Erlend S. Granrud og seniorrådgiver Inger Lise Stieng, Utdanningsdirektoratet
- 10.10: Erfaringer med utprøving av modulstrukturert fag- og yrkesopplæring i Oslo, med fokus på kokk- og ernæringskokkfaget – Sonja Popadic, fylkesprosjektleder Modulstrukturert fag- og yrkesopplæring (MFY) og kombinasjonsforsøket i Oslo
- 10.45-11.00: Pause
- 11.00: Erfaringer med modulstrukturert yrkesopplæring ved Vestby videregående skole – yrkesfaglærer/masterstudent Tom Gundersen og yrkesfaglærer/masterstudent Caroline Hammersborg
- 11.30: Et opplæringskontors erfaringer med modulstrukturert yrkesopplæring – Toril Enger, medarbeider, Lærlingekompaniet, Oslo
- 12-13: Lunsj – baguetter med assortert pålegg, kaffe/te
- 13: Gjennomføring av vg2-eksamen i restaurant- og matfag, introduksjon til karakterfri underveisvurdering – dosent Halvor Spetalen, OsloMet
- 13.30: Å være trofast eller sannferdig? Karakterdempet vurderingspraksis på yrkesfag. – stipendiat Dan-Anders Normann, NTNU
- 14.00: Oppsummering og avslutning av fagdagen - førstelektor Bjørn Eben, OsloMet
Presentasjonene blir strømmet og tatt opp. Alle som melder seg på fagdagen vil få tilsendt opptakene.