Fiskesprell-kurs våren 2019: Utemat

Kursene er for SFO/skolefritidsordning og barnehage ansatte som er opptatt av maten som serveres til barna.

På begge kursene har vi har fokus på hvordan barna kan involveres i matlagingen, og hvordan dette kan brukes som utgangspunkt for variert pedagogisk aktivitet.

På kurset 29. mars tar vi med oss ferske sjømatråvarer og masse deilig tilbehør ut i naturen, og viser deg hvordan du kan tilberede sjømatlunsjen over bål eller grill.

Påmelding

Påmeldingsfrist dette kurset: 20. mars

Påmeldingsskjema

Program

• Barn og kosthold
• Rettningslinjer for skolemåltidet
• Materiell om fisk og sjømat
• Diskusjon og erfaringsutveksling
• Hva kan prøves ut i egen SFO/barnehage
• Pratisk matlaging
• Oppsummering og veien videre

Kurset arrangeres av OsloMet på oppdrag fra Akershus fylkeskommune. Kurset har ingen deltakeravgift.

Ta kontakt med janne.dalen@oslomet.no om du har noen spørsmål.

Fiskesprell er et nasjonalt kostholdsprogram. Sammen med ansatte i barnehage og skole sprer vi sjømatglede, og gjør sjømat til et naturlig valg for barn og unge.