!
Arrangementet har utgått!

Dette arrangementet har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter arrangementsdato.

Hvorfor spiser vi som vi gjør i Norge?

Hvordan har det norske kjøkkenet utviklet seg? Få en dypere forståelse av hvilke perioder som har vært viktige i endringen av kostholdet vårt, og hvordan vi spiser i dag.

Annechen Bahr Bugge vil presentere fra sin bok 'Fattigmenn, tilslørte bondepiker og rike riddere: Mat og spisevaner i Norge fra 1500-tallet til vår tid'.

Hvordan har ferdigheter, kunnskaper og ideer blitt videreført og endret? Og hva kan vi lære av vår mathistorie?

Annechen Bahr Bugge er sosiolog (dr.polit.) og forsker ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMet - storbyuniversitetet. Hun har i en årrekke forsket på problemstillinger knyttet til mat og spisevaner.

Arrangør: Lunsjpåfyll ved Universitetsbiblioteket.

Foredraget er gratis og åpent for alle.