En hel sal full av jenter som alle sammen veiver med armene i takt.

Jenter og teknologi Oslo 2022

Er du jente i videregående skole? Er du nysgjerrig på studier og karriere innen teknologi og realfag? OsloMet, UiO og NHO inviterer deg til å delta på inspirasjonsdagen "Jenter og teknologi 2022!

Arrangementet passer for deg som er jente og går første, andre eller tredje året på videregående skole.

Du får innblikk i spennende studier og karrieremuligheter i møte med studenter og kule damer som er ute i arbeidslivet. Du kan stille spørsmål til rollemodellene, samt vinne artige premier under det fysiske arrangementet. Det serveres mat og drikke i pausen.

Program for dagen og informasjon om rollemodellene kommer på nyåret.

Deler av eventet vil også bli live-streamet for de som ikke har mulighet til å møte opp fysisk.

Du kan enten melde deg på individuelt, eller så kan læreren melde på en gruppe som deltar sammen.

Påmeldingsfrist 31. januar 2022.

Arrangementet er et samarbeid mellom NHO, Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Oslo (UiO) og OsloMet.

Ingeniørenes hus ligger i Kronprinsens gate 17, 0251 Oslo. Det er ca. fem minutters gange fra Nationaltheatret T-bane-/togstasjon.

Her finner du mer informasjon om Jenter og teknologi.

Kontaktpersoner på OsloMet:

Laster inn ...

Kontaktperson på UiO:
    Cathrine Strøm

Følg oss på sosiale medier

Teknologi og realfag på OsloMet:

Teknologi og realfag på UiO: