!
Arrangementet har utgått!

Dette arrangementet har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter arrangementsdato.

Jente i hvit frakk som demonstrerer et kjemisk eksepriment på en scene. Det er røyk på gulvet, og jenta tar tak i en beholder med kjemikalier.

Jenter og teknologi Oslo 2024

Er du jente i videregående skole? Er du nysgjerrig på studier og karriere innen teknologi og realfag? Bli med på den store inspirasjonsdagen Jenter og teknologi 2024!

Møt jenter som studerer teknologifag og kule damer som jobber i bransjen! Her får du høre om hvilke tanker de hadde da de skulle søke på studier, hvordan det er å være student, og om noen av mulighetene en teknologiutdanning gir deg innenfor arbeidslivet.

Universitetet i Oslo og OsloMet ønsker i samarbeid med NHO å inspirere jenter til å åpne øynene for mulighetene med studier innen teknologi og realfag.

Følg med! Flere foredragsholdere vil bli annonsert i januar 2024.

Se programmet for jenter og teknologi (uio.no).

Laster inn ...