Kjemishow. Vi ser en kvinnelig kjemiker i hvit laboratoriefrakk som skaper masse hvit røyk som i en sky. Ved siden av er det en rosa og en blå ballong.

Jenter og teknologi Oslo 2021

Er du jente i videregående skole? Er du nysgjerrig på studier og karriere innen teknologi og realfag? Da er du hjertelig velkommen til inspirasjonswebinaret Jenter og teknologi Oslo 2021!

Universitetet i Oslo og OsloMet ønsker i samarbeid med NHO å inspirere jenter til å åpne øynene for mulighetene med studier innen teknologi og realfag. 

Du får innblikk i spennende studier og karrieremuligheter i møte med studenter og kule damer som er ute i arbeidslivet. 

Du får møte Silvija Seres (silviaseres.com), en av våre fremste kvinner i tech, og høre hvordan Norge og verden drives fremover av teknologi. 

Sonam Bhandari (uio.no) fra Telenor kommer for å snakke om hvordan teknologiutdannelsen gir henne mulighet til å gjøre en forskjell, mens kjemiker Frøydis Sved Skottvoll (fgposlo.no) vil fortelle om hvordan kunstige mini-organer gjør at vi kan utvikle medisiner raskere og slippe å teste dem på dyr.  

Du får også møte flere kvinnelige studentrollemodeller innen teknologi- og realfag som Heidi Friis Rossen, maskiningeniørstudent ved OsloMet, og Aya Mohammed Al-Kanany, masterstudent innen konstruksjon- og bygningsfysikk ved OsloMet. Du vil få et forrykende kjemishow og en virtuell omvisning i noen av våre laboratorier. Det blir også Kahoot, hvor du kan vinne en iPad!

Det blir mulighet for å sende inn spørsmål underveis.  

Detaljert program (uio.no)

Påmelding

Meld deg på øverst på denne siden.
Lenke til webinaret sendes til alle påmeldte på e-post dagen før arrangementet.

Arrangementet er gratis, men du må melde deg på for å få tilsendt lenke til sendingen.

 

Jenter og teknologi Oslo er støttet av NHO.