!
Arrangementet har utgått!

Dette arrangementet har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter arrangementsdato.

Hvordan kan kunstig intelligens og virtuelle avatarer brukes i undersøkende avhør med barn?

Velkommen til konferanse hvor tre verdensledende psykologiprofessorer forteller om muligheter og utfordringer i bruken av kunstig intelligens og virtuelle avatarer i avdekkende avhør med barn. I tillegg vil vi presentere Avatarprosjektet, med en demonstrasjon av avataren.

Hvilke muligheter ligger i bruken av kunstig intelligens og virtuelle avatarer i etterforskningsintervjuer med barn, og hvilke utfordringer medfører det? I denne konferansen inviterer forskningsgruppen ARGI og senteret Simulamet (Simula Metropolitan Center for Digital Engineering) til konferanse om temaet.

Tre av verdens fremste psykologiprofessorer på feltet vil gi oppdatert kunnskap om undersøkende avhør med barn. I tillegg vil forskningsgruppen presentere Avatarprosjektet og gi en demonstrasjon av avataren.

Målet er at dette digitale verktøyet skal brukes i trening av samtaleferdigheter hos ansatte i barnevern, politi og helsesektoren, samt brukes i opplæring av samtaleferdigheter for studenter.

Hvordan deltar jeg?

Konferansen er hybrid og åpen for alle. Det er mulig å delta både fysisk på Clara Holsts hus P46 og digitalt. Man melder seg på gjennom nettskjema.

Konferansen vil strømmes digitalt her (film.oslomet.no).

Laster inn ...