Kurs: Bruk av aktivitetskalkulator

OsloMet – storbyuniversitetet har den glede av å invitere ergoterapeuter over hele landet til et todagers digitalt kurs i bruk av aktivitetskalkulator.

Aktivitetskalkulatoren er en metode som gjør det mulig for pasienter med fatigue og/eller smerter å planlegge sin hverdag ut fra energinivå. Metoden har blitt utviklet for ergoterapeuter av Greke Hulstein – van Gennep og Karin ten Hove – Moerdijk, som er erfarne ergoterapeuter v/Meander Medisch Centrum i Nederland. De har lang erfaring i å avholde kurs. I dag har ca. 25 % av ergoterapeutene i Nederland fullført kurset.

Du kan lese mer om metoden her (uni.oslomet.no).

Noen sitater fra brukere av aktivitetskalkulatoren:

«Er du strukturert fra før, hjelper det å starte registrering av dine aktiviteter. Jeg ser på listen min i løpet av dagen; hva har jeg igjen og hva kan jeg fortsatt gjøre? Sykdommen (MS) blir ikke mindre, men jeg takler utfordringene bedre. Fordi jeg har det bedre med meg selv, er jeg lettere å leve sammen med. Etter å ha bruk Aktivitetskalkulatoren i 4 måneder, føler jeg at det begynner å bygge seg opp et lite energilager»

«Jeg kan vise arbeidsgiver min ukeoversikt og hva arbeidsoppgavene koster meg».

Praktisk informasjon

Kurset har bindende påmelding, og det er viktig at du sjekker kvittering generert fra nettbutikken for å forsikre deg om at betalingen virkelig har gått igjennom. Bekreftelser fra Vipps eller banken godtas ikke som bekreftelse på betaling. Det sendes heller ikke ut faktura.

Det er maks. 24 deltakere, så her gjelder det å være førstemann til mølla!

OBS: Kurset gjennomføres digitalt (via Zoom) dersom koronarestriksjoner ikke tillater gjennomføring av kurset på OsloMet i juni.