!
Arrangementet har utgått!

Dette arrangementet har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter arrangementsdato.

Lansering av temanummer: Å behandle avhengighet

Lansering av temanummeret av Journal of Extreme Anthropology: Treating addictions: On failures, harms, and hopes of success.

Denne utgaven retter kritisk blikk på mange rådende forutsetninger rundt ‘avhengighet’, ‘behandling’ og ‘bedring’. Den spør blant annet om omsorg og behandling kan skade. Et av temaene det skal snakkes om under lanseringen er betydningen av antropologi for rusfeltet/behandling.

Det vil bli utdelt gratis kopier av nummeret. Om tidsskriftet.

Program:
Redaktør Tereza Kuldova introduserer
11:35–12:00 Gjesteredaktør Aleksandra Bartoszko presenterer temanummeret
12:00–12:20 Ingrid Havnes og Thea Steen Skogheim presenterer sin artikkel «Alienation and lack of trust: Barriers to seeking substance use disorder treatment among men who struggle to cease anabolic-androgenic steroid use” og kommenterer på betydningen av antropologi for rusfeltet/behandling
12:20–12:30 Tereza Kuldova presenterer neste temanummer «Security and Morality»

Arrangør: Lunsjpåfyll ved Universitetsbiblioteket. Ta med matpakken din, vi står for kaffe og te.

Gratis og åpent for alle! Arrangementet foregår på norsk.