!
Arrangementet har utgått!

Dette arrangementet har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter arrangementsdato.

Persontilpasset ernæring mot 2030

Stadig flere produkter og tjenester blir skreddersydd individets behov. Blir maten det neste? Persontilpasset ernæring har potensial til å påvirke både matvaremarkedet, produsentene og folkehelsen.

Om arrangementet

Stadig flere produkter og tjenester blir skreddersydd individets behov. Blir maten det neste? Persontilpasset ernæring har potensial til å påvirke både matvaremarkedet, produsentene og folkehelsen. Mange faktorer påvirker helsen vår, som gener, tarmflora, alder, søvn, fysisk aktivitet, sykdom og medisinbruk. I tillegg vil kostholdet ha en viktig betydning på helsen.

Er det også mulig å optimalisere et kosthold til det beste for akkurat dine behov? Og hva gjør det egentlig med helsen vår? Hva skjer når internasjonale matkonserner dreier produksjonen i persontilpasset retning? Kan riktig kosthold være med på å korrigere for de ytre påvirkningene kroppene våre utsettes for? Kunnskap og systematisk forskning er helt sentralt for å forstå hvilke muligheter som finnes i fremtiden.

Bli med på webinaret, og få forskningsbasert kunnskap om persontilpasset ernæring.

Program