Akryl på lerret avGunn Synnøve Dalstein. Forskjellige grønn- og blåtoner flyter sammen på et hvitt ark, med noen brune partier innimellom.

Presentasjon av masteroppgaver ved Institutt for estetiske fag

Velkommen til masterstudentenes avgangsutstilling i Studenthallen!

Etter to spesielle år med mye digital undervisning er Institutt for estetiske fag stolte av å kunne presentere de 14 avgangsstudentenes arbeider for publikum.

Studentene på master i estetiske fag representerer fire ulike studieretninger: drama og teaterkommunikasjon, kunst i samfunnet, mote og samfunn og fagdidaktikk: kunst og design.

Velkommen til åpning tirsdag 24. mai kl. 17:00!
Utstillingen er åpen 25.-31. mai, kl. 10-16 alle dager (stengt Kristi himmelfartsdag, 26. mai).

Masterstudenter våren 2022:

Aleksander Sahr, Anja Tvenning, Anniken Amundsen, Chriss Gjerde Granberg, Elisabeth Heradstveit, Gunn Synnøve Dalstein, Ingrid Granrud Veiersted, Katinka Steensgaard, Nanette Reese Kaarsberg, Nikoline Bjåstad Hustadnes, Marit Birgitte Heffermehl, Rosemarie Ventura Solås, Ylva Foss Valde og Åsa Jarmann.

• Mer om utstillingen

• Utstillingen suppleres med en kort formidlingsfolder som omtaler samtlige praktiske-estetiske masterprosjekter.
    • Hver student presenterer i tillegg til det praktisk-estetiske arbeidet en skriftlig, akademiske masteroppgave.
    • Dramastudentene har gjennomført sine praktisk-estetiske prosjekter tidligere, men er representert med utsnitt av prosessen i folderen, og i utstillingen.
    • Kurator: Line Halvorsen.
    • Studentassistenter: Mária Magdolna Vida og Maria Bårdsdatter Foslie.
    • Bildet som representerer utstillingen er et utsnitt av Gunn Synnøve Dalsteins masteroppgave. «Livsmestring gjennom kreative prosesser», akryl på lerret, Gunn Synnøve Dalstein, 2022.

Veiledere:
    Anne Stray, Christel Sverre, Else M. Lefdal, Gitte Skjønneberg, Heidi Dahlsveen, Hildegunn Solbø, Ida Løken Valkeapää, Irene Brodshaug, Inger Lise Libakken, Ingrid Vollan, June Kunikoff, Joanne Cramer, Joar Skrede, Kristin Berghaust, Laila B. Fauske, Lillegerd Hansen, Lise Hovik, Peter Øyan, Randi V. Kvellestad, Remi Johansen Hovda, Rikke Gürgens Gjærum, Ruth Hege Halstensen, Siv Hofsvang, Stine Ellinggard, Trude Schjelderup Iversen og Venke Aure.

Laster inn ...