!
Arrangementet har utgått!

Dette arrangementet har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter arrangementsdato.

Seminar på pressefrihetens dag

Pressefrihetens dag 3. mai

Program

12.00 Velkommen ved Anders Gjesvik, universitetslektor Institutt for journalistikk og mediefag

12.10–12.35 Karikaturer og pressefrihet
Per Elvestuen, tidligere avistegner og direktør i Oslo Freedom Forum

Pause 10 minutter

12.45–13.30 Trusler mot pressefrihet i Norge
Debatt ved Arne Jensen, generalsekretær i Norsk redaktørforening, Elin Floberghagen, generalsekretær i Norsk presseforbund, Per Elvestuen, tidligere avistegner og direktør i Oslo Freedom Forum og Sidsel Avlund, fagansvarlig journalistsikkerhet, NRK sikkerhet og beredskap.
Moderator: Elsebeth Frey, førstelektor Institutt for journalistikk og mediefag

13.30–14.00 Pause med servering av pizza

14.00 Straffefrihet for drap, vold og trusler mot journalister som et globalt problem
Rune Ottosen, professor Institutt for journalistikk og mediefag og medlem av Den norske UNESCO-kommisjonen