!
Arrangementet har utgått!

Dette arrangementet har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter arrangementsdato.

Strategier for global suksess – Universitetenes rolle

Universitetene og høyskolene i Oslo arrangerer et felles seminar på Oslo Innovation Week. Arrangementet retter seg mot bedrifter og gründere som ønsker å lære hvordan best samarbeide med høyskoler og universiteter.

OsloMet, Handelshøyskolen BI, Universitetet i Oslo og Høyskolen Kristiania arrangerer dette seminaret som en del av Oslo Innovation Week.

Målet med arrangementet er å informere om universitetenes rolle i utdanning av studenter og talenter, samt rundt arbeid med forskning, problemløsning, innovasjon og samfunnsutvikling. På denne måten kan bedrifter, gründere og andre vurdere hvordan best samarbeide med universiteter.

Se den engelske siden for mer informasjon. Lenke til denne finner du øverst på siden.

Laster inn ...