Ung jente med munnbind. Bilde: colourbox.com

Hvordan har pandemien påvirket ungdom i Norden?

Hvordan opplevde ungdom restriksjonene under pandemien? Hva kan nordisk ungdomsforskning fortelle oss om hvilke konsekvenser den har hatt for ungdom? Meld deg på NYRIS-webinaret 16. juni!

Hvordan opplevde ungdom restriksjonene under pandemien? Hva kan nordisk ungdomsforskning fortelle oss om hvilke konsekvenser den har hatt for ungdom? Meld deg på NYRIS webinaret 16. juni!

De nordiske landene har respondert på pandemien ved å innføre strenge tiltak som har begrenset de unges mulighet til sosiale omgang og til å drive fritidsaktiviteter samt hjemmeskole for å nevne noen.

Hvordan opplevde de unge restriksjonene? Hva var deres respons? Hva kan nordisk ungdomsforskning fortelle oss om de konsekvensene pandemien har for de unges liv?

Dette er bare noen av spørsmålene vi adresserer på NYRIS webinaret 2021.

Vi har invitert noen av de fremste nordiske ungdomsforskerne til å bli med å diskutere de unges situasjon under pandemien.

Les mer på OsloMet sin NYRIS blogg (uni.oslomet.no)

Innledere

Møteleder

Hannah King, Assistant professor, Director of Postgraduate Research in the Department of Sociology, Durham University (UK)

Arrangør

Webinaret er organisert av Seksjon for ungdomsforskning ved Velferdsforskningsinstituttet NOVA, OsloMet. Webinaret vil foregå på engelsk.

Velkommen til webinar!