Ungforsk 2021: Velkommen til Oceanlab – havlaboratoriet

Fakultetet for teknologi, kunst og design ved OsloMet inviterer skoleklassen din til totimers aktiviteter ved det nye havlaboratoriet «Oceanlab» på Filipstadkaia.

Om du vil du inspirere klassen til å velge realfag og naturvitenskapelig utdanning er dette den rette arenaen.

Forskere og ingeniører ved OsloMet har utviklet et sterkt fagmiljø innen havteknologi som elevene får innsikt i.

Vi skaper nysgjerrighet og opplevelser tett på forskningen.

Det blir fokus på bærekraftig utvikling, miljøutfordringer i havet og konsekvensene det får for samfunnet lokalt og globalt.

Maskiner og verktøy fra laboratoriet på Filipstadkaia blir brukt i aktivitetene, og elevene får bryne seg på problemløsing, kreativitet, samarbeid og mestring.

Alt dette finner sted på det nye Oceanlab – havlaboratoriet 29. og 30. september, begge dagene mellom kl. 09.00 og 16.00.

Tilbudet er gratis, og det blir servert mat og drikke.

Du melder klassen din på innen 15. september ved å sende e-post til: eving@oslomet.no

Les mer om Ungforsk (ungforsk.com).