Idé til masteroppgave i farmasi?

Farmasistudenter ved OsloMet vil skrive masteroppgave om din problemstilling.

Har din arbeidsplass en problemstilling som trenger en løsning?  En utfordring du ønsker at noen skal se ekstra nøye på? En masteroppgave er et forskningsprosjekt som kan gi verdifull innsikt.

Vi inviterer privat og offentlig sektor til å sende inn forslag til masteroppgavene.

Arbeidsplassen får tilgang på fersk og oppdatert kunnskap, samtidig som dere knytter kontakt med dyktige studenter og fremtidens arbeidstakere.

Farmasi ved OsloMet

Farmasistudenter kan jobbe med ulike problemstillinger i legemiddel- og bioteknologi bransjen, samt i farmakologi, samfunnsfarmasi, apotekfag og i helsefag generelt.

Masterstudiet i farmasi kan inneholde flere spennende emner, som persontilpasset ernæring, innføring i kliniske studier, innovasjon i helse, pasientrettet behandling og helsekompetanse. Mer informasjon om master i farmasi.

Er du usikker på om problemstillingen passer for farmasistudenter? Ta kontakt, så finner vi en løsning.

 • Dette må du gjøre

  Ta kontakt

  Send oss en e-post med en kort beskrivelse av problemstillingen, forslag på tittel og forslag til mulige metoder. Du har muligheten til å sende inn både ferdige problemstillinger eller åpne tema. Sammen kan vi forme disse til en god oppgave.

  Være en god veileder

  Bedriften må stille med dedikert veileder(e). Veileder må ha doktorgrad, og ha mulighet til å bistå studenten i minimum 30 timer. Veilederen skal hjelpe studenten gjennom masteroppgaven. Blant annet med å lese utkast til oppgaven, gi tilbakemeldinger og være tilgjengelig for spørsmål.

 • Praktisk informasjon

  Slik foregår det

  • Ta kontakt med Intelligent helse
  • Dersom problemstillingen er aktuell settes dere i kontakt med studieansvarlig på farmasi
  • Dersom oppgaven blir valgt av en student, kobles dere og skriver under på en masteravtale

  Om masteroppgave i farmasi

  Masteroppgaven i farmasi er 50 studiepoeng og skrives på norsk eller engelsk. Masteroppgaven kan skrives som en monografi eller et artikkelmanus over et år.

 • Pitch din idé

  18. mars inviterer vi dere som har en masteroppgave klar til å pitche oppgaven og presentere bedriften til studentene i farmasi. Mer informasjon kommer.

Kontakt

Laster inn ...

Om Intelligent helse

 • Intelligent helse

  Satsningen skal bidra til ny kunnskap og teknologiske løsninger som fremmer helse og forebygger sykdom.