4c88cd36e9fa7bbe0a66caf0e4cd219b.jpg

Avdelingsingeniør innen energi og miljø i bygg

Ved Institutt for bygg- og energiteknikk er det en stilling ledig som avdelingsingeniør til studieprogrammet Energi og miljø i bygg, for Bachelor- og Masterstudenter.

Den som ansettes skal bidra med god og relevant laboratorieundervisning innen fagområder relatert til inneklima og energi i bygg, og sørge for at laboratoriene driftes på en god og forsvarlig måte. Arbeidsoppgavene er varierte og inkluderer tett samarbeid med forskere og undervisere i et internasjonalt miljø. Vi ønsker en nysgjerrig person som kan engasjere studenter og formidle kunnskapene sine på en spennende måte.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:

Vi søker deg som har:

Vi ønsker deg som:

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi kan tilby deg:

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger:

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Stillingen lønnes iht til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk i stillingskode 1085 eller 1411 avdelingsingeniør, lønnstrinn 40-52, dvs kroner 386 200-464 000 pr. år.  For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen ”logg inn og søk stillingen”.

Søknadsfrist:              08.04.2020

Ref:                             20/03102

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere.