!
Stillingen har utgått!

Denne stillingen har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter søknadsfristen.

Fakultetsdirektør - Fakultet for teknologi, kunst og design

Fakultetet tilbyr høyere utdanning innen tekniske fag, kunstfag og designfag, og har forsknings- og utviklingsaktiviteter innen disse fagfeltene. Fakultet for teknologi, kunst og design (TKD) har om lag 3 000 studenter og om lag 280 ansatte, og holder til i Pilestredet i Oslo sentrum og på Kjeller utenfor Lillestrøm.

Ved Fakultet for teknologi, kunst og design (TKD) er det ledig en fast, 100% stilling som fakultetsdirektør.

Fakultet for teknologi, kunst og design er et urbant og mangfoldig fakultet med tydelig internasjonalt preg, samtidig som vi er tett på samfunns- og arbeidslivets behov. Arbeidet vårt gjøres i en profesjonell organisasjon som er ledende i å ta i bruk nye teknologier og nye løsninger. Fakultet for teknologi, kunst og design er i sterk vekst og vi rekrutterer medarbeidere fra hele verden og i alle akademiske stillingskoder, i tillegg til kompetente medarbeidere i fakultetets administrasjon. Fakultetet har studieprogrammer på bachelor-, master- og doktorgradsnivå, i tillegg til et raskt voksende etter- og videreutdanningstilbud.

Vi søker en samlende, tydelig og engasjert leder som kan bidra til at Fakultet TKD oppnår sine mål.

Som fakultetsdirektør er du leder av fakultetsadministrasjonens samlede virksomhet med oppgaver knyttet til økonomi, HR og organisasjonsutvikling, studieadministrative og forskningsadministrative oppgaver, oppdragsvirksomhet og kommunikasjon. Seksjonene er delt inn etter oppgaver og går på tvers av instituttene, men tverradministrativ samhandling og koordinering er svært viktig for å bidra til å oppnå OsloMet og fakultetets mål, se strategisk plan 2024.

Fakultetsdirektøren inngår i fakultetets ledergruppe og rapporterer til fakultetets dekan.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

Vi søker deg som har

Det er en fordel at du har

Følgende tillegges vekt

Vi kan tilby deg

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det.

Prosess

Vi behandler kun søknader sendt via vårt elektroniske rekrutteringssystem og alle dokumenter må lastes opp for at din søknad skal behandles. Dokumentene må være på et skandinavisk språk eller engelsk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen, kan du kontakte:

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ, 1060, avdelingsdirektør. Lønnstrinn 82-86, kroner 864 100 – 967 400 pr. år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment).