d75e6f4e0bafe2dee90727aaff97148c.jpg

Fast stilling som driftstekniker ved OsloMet

Avdeling for eiendom har ansvar for drift og forvalting av alle universitetets bygninger. OsloMet leier all sin bygningsmasse som totalt består av 180.000 m2 i Pilestredet, Kjeller og Silurveien. Avdelingen består av en stab og to seksjoner med rundt 60 medarbeidere. Vi er inne i en spennende fase med flere store prosjekter knyttet til et langsiktig arbeid med strategisk campusutvikling. Vi jobber for å forbedre og utvikle FDV -systemet, samt at vi har høyt fokus på miljøeffektivisering gjennom Grønt OsloMet.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

Du må ha

Vi ønsker deg som

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi kan tilby deg

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Stillingen lønnes iht til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk i 1136 lønnstrinn 38-50, dvs kroner 387 100 – 461 300 pr. år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk

Søknadsfrist: 8. desember

Ref: 21/11873

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment).