!
Stillingen har utgått!

Denne stillingen har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter søknadsfristen.

Førstekonsulent - Seksjon for studieadministrasjon og internasjonalisering

Fakultet for teknologi, kunst og design (TKD) har et ledig et vikariat som førstekonsulent. Vikariatet er for seks måneder med mulighet for forlengelse. Arbeidsoppgavene er i hovedsak knyttet til administrasjon av studieprogram og eksamen på Institutt for estetiske fag (EST). Den som blir ansatt vil jobbe tett med instituttets tverradministrative team, og vil ta aktiv del i fakultetets studie- og eksamens- administrative team. Arbeidsstedet vil være i instituttets lokaler i Pilestredet Park.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

Andre studieadministrative / utviklings oppgaver vil kunne tilkomme.

Du må ha

Meget god og relevant erfaring kan erstatte kravet om formell utdanning.

Det er en fordel at du har

Vi ønsker deg som

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi kan tilby deg

Vi behandler kun søknader sendt via vårt elektroniske rekrutteringssystem og alle dokumenter må lastes opp for at din søknad skal behandles. Dokumentene må være på et skandinavisk språk eller engelsk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte seksjonssjef Jørund Støre Bergrem tlf. 67238506, mobil 97182105

Stillingen lønnes iht til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk i 1408 Førstekonsulent, lønnstrinn 43 - 54, dvs kroner 402 600 – 479 600.  For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen ”logg inn og søk stillingen”.

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere.