!
Stillingen har utgått!

Denne stillingen har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter søknadsfristen.

d2545ac82ef7803c9980538d3f8ac198.jpg

Førstekonsulent/seniorkonsulent – studieadministrasjonen ved Fakultet for teknolog, kunst og design

Fakultetet tilbyr høyere utdanning innen tekniske fag, kunstfag og designfag, og har forsknings- og utviklingsaktiviteter innen disse fagfeltene. Fakultet for teknologi, kunst og design (TKD) har om lag 3 000 studenter og om lag 280 ansatte, og holder til i Pilestredet i Oslo sentrum og på Kjeller utenfor Lillestrøm.

Fakultet for teknologi, kunst og design (TKD) søker nå en førstekonsulent/seniorkonsulent i fast stilling til vår studieseksjon, med et hovedansvar for studentene og bachelorprogrammene på vårt Institutt for bygg- og energiteknikk. Oppgavene innebærer ansvar for oppfølging av studenter i instituttets to bachelorprogrammer (Byggingeniør og Energi og miljø). Totalt antall studenter på disse programmene er om lag 700. Stillingen inngår i et team som har ansvar for studier og eksamensforvalting på våre teknologiprogrammer (totalt 11 ansatte i teamet).

Kvalifikasjoner vi ser etter:

Vi søker deg som har:

Det er ønskelig med:

Vi ønsker deg som:

Stillingen lønnes etter Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Snarlig tiltredelse.

Vi kan tilby deg

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Statens lønnsregulativ i stillingskode 1408 førstekonsulent i lønnstrinn 43-53, dvs. 413 500-491 200 kr, eller stillingskode 1363 i lønnstrinn 49-59, dvs. 454 200-534 400 kr.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen ”logg inn og søk stillingen”.

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Søknadsfrist:  22 september 2021

Ref:                  21/09315

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment).