!
Stillingen har utgått!

Denne stillingen har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter søknadsfristen.

c62d12258ec6eb5ce243cf025a77bf67.jpg

HR-rådgiver

OsloMet –  storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Fakultetet tilbyr høyere utdanning innen tekniske fag, kunstfag og designfag, og har forsknings- og utviklingsaktiviteter innen disse fagfeltene. Fakultet for teknologi, kunst og design (TKD) har om lag 3 000 studenter og om lag 280 ansatte, og holder til i Pilestredet i Oslo sentrum og på Kjeller utenfor Lillestrøm.

HR-seksjonen ved Fakultet for teknologi, kunst og design (TKD) søker HR-rådgiver. Vi jobber innen et bredt HR-felt: bemanningsplanlegging, rekruttering, medarbeideroppfølging, leder- og kompetanseutvikling, lønnsforhandlinger, arbeidsmiljø og HMS. En naturlig del av HR-rollen er å bistå ledere. Vi ser etter deg som er komfortabel i rollen som samtalepartner og støtte for ledere på alle nivå. Vi holder til i Pilestredet 35 i Oslo sentrum.

Som HR-rådgiver vil du inngå i et team av høyt kompetente HR-medarbeidere. Du vil jobbe med HR-faglige spørsmål på Fakultet TKD, som er et spennende fakultet i en rivende utvikling og vekst. Det forventes at du levere både på store og små spørsmål. Fakultetet er svært internasjonalt, med mange internasjonale medarbeidere i både vitenskapelige og administrative stillinger.

Vi jobber for å levere gode og profesjonelle tjenester og skal være en pådriver for gode HR-relaterte prosesser på fakultetet. Vi jobber kontinuerlig med forbedrings- og utviklingsarbeid og ser etter deg som ønsker å bidra med dette.

 Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

 Du må ha

 Det er en fordel at du har

Vi ønsker deg som

 Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

 Vi kan tilby deg

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysningerØnsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Stillingen lønnes iht til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk i 1434 rådgiver, lønnstrinn 50-66, dvs kroner 461 300 – 604 700 pr. år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vil du søke stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen ”søk på stillingen”.

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment).