4c88cd36e9fa7bbe0a66caf0e4cd219b.jpg

Ingeniør - Systemutvikling

OsloMet –  storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Er du en teknologiinteressert og dyktig programmerer?

IT-avdelingen ved OsloMet er i vekst og har en nøkkelrolle i OsloMets strategi for digital transformasjon. Vi skal støtte oppunder sektorens utviklingsambisjoner knyttet til digitalisering. Vi skal bruke teknologi til å transformere vår utdanning, forskning og formidling. Dette stiller høye krav til IT-avdelingens fremtidige leveranser.

For å lykkes med dette søker vi 4 utviklere til vår enhet for Systemutvikling. Vi ser etter deg som er teknologiinteressert, og som har programmeringserfaring eller er nyutdannet. Vi skal skape fremtidsrettede og helhetlige løsninger for studenter og ansatte.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

Vi søker deg som

For ansettelse i stilling som Senioringeniør må du ha:

Lang og svært relevant erfaring kan i noen tilfeller kompensere for kravet om utdanning. 

Vi ønsker deg som

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det.

Systemportefølje

Noen av teknologiene du kan komme borti ved å jobbe hos oss er blant annet Docker, Kubernetes, Gitlab-CI, Liferay, eZpublish, VueJS, Camunda, Solr og Elasticsearch. OsloMet bruker Office365 som samhandlingsverktøy og jobber mye med integrasjoner mot Office365. Utviklerteamet er fordelt på hovedsakelig to programmeringsspråk, Java og PHP, men jobber også med Python og C#. Du vil inngå i et team som dekker fullstack, frontend- eller backend-kompetanse, og som i dag primært jobber med applikasjonsforvaltning og integrasjoner til dels mot sektorløsninger. Fokus er på open Source

Vi kan tilby deg

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ som overingeniør (kode 1087) i lønnstrinn 62 - 70,  fra kr 552 800,- til 640 200,- /eller senioringeniør (kode 1181) i lønnstrinn 65 - 75, fra kr 583 900,- til kr 704 900,- For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.  

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen ”logg inn og søk stillingen”.

Søknadsfrist: 20/00426
Ref: 09.02.20

OsloMet har implementert Charter & Code og er sertifisert av EU kommisjonen til HR Excellence in Research (HRS4R). OsloMet deltar i EU nettverket for mobilitet av forskere Euraxess.