cecd1c828d6ea986155b92933dddfa2a.jpg

Jurist innenfor innovasjon og kommersialisering

Vil du være med på å utvikle OsloMet som en viktig innovasjonsaktør?

Avdeling for forskning og utvikling søker for snarlig tiltredelse en engasjert jurist til svært varierte oppgaver innenfor området innovasjon og kommersialisering. OsloMet skal bli en enda sterkere og nyskapende forsknings- og innovasjonsorganisasjon, som bidrar med flere gode og bærekraftige løsninger til samfunnet. Sentralt står samarbeid med næringsliv, offentlig sektor og samfunnet for øvrig. Stillingen har en varighet på to år, med mulighet for forlengelse.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

Vi søker deg som har

Det er en fordel at du har

Vi ønsker deg som

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi kan tilby deg

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Stillingen lønnes iht. til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk i 1434 rådgiver, lønnstrinn 50-66, dvs. kr 461 300 – 604 700, eller 1364 seniorrådgiver, lønnstrinn 60-74, det vil si kr 543 500 – 702 100. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk via rekrutteringssystemet.

Søknadsfrist: 21. august 2022

Ref: 22/05015

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment). Besøk OsloMet på LinkedIn