!
Stillingen har utgått!

Denne stillingen har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter søknadsfristen.

2139470f1ca8fdcd89749b88c88859e8.jpg

Kommunikasjonsrådgiver samfunnskontakt

OsloMet –  storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

OsloMet - storbyuniversitetet søker etter en strukturert og gjennomføringssterk seniorrådgiver i fast, nyopprettet stilling. Du vil ha en sentral rolle i vårt arbeid med samfunnskontakt, og jobbe tett opp mot universitetets ledelse. Vi søker deg som har solid samfunnsforståelse, gode analytiske evner og erfaring fra operativt kontaktarbeid. Du har evne til å vedlikeholde gode og etablerte nettverk og samtidig bygge nye. Stillingen er plassert i Avdeling for samfunnskontakt og kommunikasjon.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være å

Vi søker deg som har

Vi ønsker deg som

Vi ser etter en initiativrik person som evner å tenke strategisk, og er i stand til å finne gode løsninger på kompliserte utfordringer. Det kreves god system- og prosessforståelse, og operativ gjennomføringsevne. Du må være strukturert og kunne arbeide selvstendig. Videre være handlekraftig og ansvarsbevisst, og ha evne til å gi klare råd. I utvelgelsen vil det også bli lagt vekt på samarbeidsegenskaper og kontaktskapende evner internt og eksternt.

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi kan tilby deg

Vi behandler kun søknader sendt via vårt elektroniske rekrutteringssystem og alle dokumenter må lastes opp for at din søknad skal behandles. Dokumentene må være på et skandinavisk språk eller engelsk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt Sverre Molandsveen, 93001759.

Stillingen lønnes i henhold til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk i 1364 seniorrådgiver, lønnstrinn 70 – 79 som tilsvarer 643 000-792 700 kroner.

Vil du søke på stillingen, må du søke elektronisk ved å benytte knappen ”logg inn og søk stillingen”.

Søknadsfrist:          1. mars 2021

Ref:                        21/01643

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment).