!
Stillingen har utgått!

Denne stillingen har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter søknadsfristen.

a369022a1edd9279e44b9430a7ed6cd0.jpg

Kunnskapsavisen Khrono søker operativ prosjektleder for digital utvikling

OsloMet –  storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Khrono er i sterk vekst og ser etter en operativ prosjektleder for videre digital utvikling av avisen.

Khrono.no skal være førstevalget for alle som er opptatt av hva som rører seg i akademia, høyere utdanning og forskning og randsonen rundt. Seriøs, kritisk og etterrettelig journalistikk er viktig, men ikke tilstrekkelig når Khrono skal styrke posisjonen og vokse videre. Avisen skal videreutvikles, utgangspunktet for utviklingsarbeidet er flere lesere og fornøyde brukere. Prosjektlederen vil være en viktig pådriver for all digital utvikling i avisen på ulike plattformer.

Du brenner etter å knekke koden for god og nyskapende journalistikk i kunnskapssektoren.

Som prosjektleder vil du jobbe tett sammen med redaktøren og ledelsen i avisen, samt resten av redaksjonen i Khrono. En sentral oppgave er å bidra til å utvikle både journalistikken og redaksjonen til å bli mer digital.

Stillingen er en midlertidig prosjektstilling med varighet ut 2021.


Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:


Som prosjektleder ser vi etter deg som:

Du må ha redaksjonell erfaring, journalistisk teft og være trygg i etiske vurderinger.


Personlige egenskaper

Vi søker deg som har god teknologiforståelse og er kreativ og nysgjerrig samt oppdatert på den teknologiske utviklingen i mediebransjen. Du tenker strategisk samtidig som du kan jobbe konkret med testing og utvikling av nye innholdsprodukter. Du liker endringer, er god til å samarbeide både med utviklere og journalister, er analytisk og har stor gjennomføringskraft. 


I Khrono kan vi tilby deg:

Det er viktig for Khrono og OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.


Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.


Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ, 1113 prosjektleder. Lønn kroner 513 600 – 667 200 pr. år, tilsvarende ltr 58-72. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.  

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen ”logg inn og søk stillingen”.

 

Søknadsfrist:        26.1.2020

Ref:                       20/00362

OsloMet har implementert Charter & Code og er sertifisert av EU kommisjonen til HR Excellence in Research (HRS4R). OsloMet deltar i EU nettverket for mobilitet av forskere Euraxess.