c0f6ab28c1ae79fc32240559f226f2b0.jpg

Professor innen psykisk helse, rus og avhengighet

Instituttet er tilknyttet Fakultet for helsevitenskap og har omlag 3000 studenter og 250 tilsatte. Instituttet har virksomhet på Kjeller og i Pilestredet, Oslo.

Ved Fakultet for helsevitenskap, Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid er det ledig én fast 100% stilling som professor innen fagområdet psykisk helse, rus og avhengighet. Lavere stillingsprosent kombinert med annen stilling/klinisk stilling kan også vurderes. Stillingen er ledig fra 1. januar 2022.

Vi søker deg som vil bidra til å styrke det faglige, vitenskapelige og studentrettede arbeidet ved fakultetet.

Stillingen vil primært være knyttet til master og videreutdanning i psykisk helsearbeid, men det kan også være aktuelt å undervise innen psykisk helse på andre utdanninger ved instituttet. Det vil være aktuelt å samarbeide om forskning og utdanning med andre institutt ved HV og innen OsloMet generelt. Den som ansettes forventes også å delta i utviklingen av fagmiljøenes forskningskompetanse.

Det er utstrakt forskningsaktivitet på instituttet og det er etablert flere forskergrupper. Fakultetet har for tiden to Ph.D. -programmer.

Arbeidsoppgaver og ansvar:

Kvalifikasjonskrav

Vi søker deg som har

Ved ansettelse vil det bli lagt vekt på søkerens samlede vitenskapelige produksjon og det er nødvendig at den som ansettes har vitenskapelig kompetanse innenfor ett eller flere av følgende fagområder:

Søker må dokumentere relevant utdanningsfaglig kompetanse i henhold til OsloMets Retningslinjer for vurdering av utdanningsfaglig kompetanse.

Generelle kriterier for ansettelse i undervisnings- og forskerstilling fremgår av Forskrift om ansettelse og opprykk i undervisnings- og forskerstillinger.

Vi vil legge vekt på at du

Personlige egenskaper som er nødvendige for stillingen

OsloMet gjennomfører prøving av pedagogiske kvalifikasjoner i forbindelse med intervju.

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Sakkyndig vurdering

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk via vårt rekrutteringssystem. Din søknad vil bli vurdert av en sakkyndig komité. Innen søknadsfristen må du sammen med søknaden laste opp følgende dokumenter:

Du må laste opp alle disse dokumentene for at din søknad skal behandles. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse. Ufullstendige søknader vil ikke bli tatt til vurdering.

Har du dokumenter som ikke kan lastes opp elektronisk, kontakt soca@oslomet.no.

Før oversendelse av søknadspapirene til sakkyndig komité, vil alle søknadene bli gjennomgått ved fakultetet og søkere som ikke fyller de formelle kvalifikasjonskravene vil ikke bli oversendt til vurdering.

OsloMet har sluttet seg til prinsippene i DORA-erklæringen og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i denne.

Vi tilbyr

Stillingen lønnes iht. til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk i stillingskode 1013, professor lønnstrinn 75 - 84, dvs. kr. 715 900 - 919 700 per år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Søknadsfrist: 31. oktober 2021
Ref: 21/09387

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment).