!
Stillingen har utgått!

Denne stillingen har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter søknadsfristen.

Forside bilder av rødt murbygg, runde vindu med bladverk

Prosjektledere til OsloMets eiendomsavdeling og campusprogram

OsloMet – storbyuniversitetet er Norges tredje største universitet, med et stort mangfold blant sine nær 22 000 studenter og 2200 ansatte. Universitetet har studiesteder i Oslo sentrum og på Kjeller ved Lillestrøm. OsloMet er tett på byen og arbeidslivet, og driver utdanning og forskning innenfor en stor bredde av fagfelt som bidrar til å løse samfunnets utfordringer. OsloMet har lange historiske linjer med store profesjonsutdanninger som har eksistert i over 100 år. Universitetet er også en aktiv pådriver for innovasjon og ny teknologi for utvikling av velferdsstaten. 

Vil du ta del i campusutviklingen på et av Norges største universiteter?

Vi styrker vår prosjektlederkapasitet til flere store delprosjekter knyttet til strategisk campusutvikling og det pågående campusprosjektet. Vi skal etablere nytt campus på Lillestrøm, har flere spennende prosjekter på campus Pilestredet og trenger deg som er idérik og engasjeres av å jobbe med effektiv arealutnyttelse.

Avdeling for eiendom i divisjon for organisasjon og infrastruktur har ansvar for drift, forvaltning og utvikling av alle OsloMets bygninger. Bygningsmassen består totalt av 180.000 kvadratmeter fordelt hovedsakelig på to campus; Oslo og Lillestrøm.

Vi ser etter deg som vil se på dette som en interessant rolle i en spennende transformasjonsfase og som motiveres av samfunnsoppdraget. Vi trenger deg som vil føle stolthet over å jobbe med eiendomsutvikling, og som vil være med å utgjøre en forskjell for både studentene og våre ansatte!

Som prosjektleder hos oss vil du bli en del av en urban og stor arbeidsplass under utvikling med muligheten til å bli med på en spennende endringsreise. Her ønsker vi å dyrke frem nytenkning, innovasjon og ikke minst gode relasjoner på tvers av alle fakultet og forskningssentre. Eiendomsavdelingen består av rundt 60 ansatte med ulik kompetanse. Vi jobber mye på tvers i avdelingen, ut mot alle enheter på OsloMet og i tett samhandling med våre studenter. Du vil ha hovedbase i Pilestredet, og mulighet til noe hjemmekontor. Som ny kollega hos oss vil du også få et prosjektteam å sparre med. 

Høres dette ut som deg? Da håper vi å se søknaden din!

Det er to stillinger, søknadsfrist er 28. mai 2023.

 

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

 

Vi søker deg som har

 

Vi ønsker deg som

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region, og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass, og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

 

Vi kan tilby deg

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

 

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Stillingen lønnes iht. til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk i 1113 – prosjektleder, lønnstrinn 69-81, kroner 679700 – 895500 pr. år. Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk via vårt rekrutteringssystem.

Søknadsfrist: 28.mai 2023.

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment). Besøk OsloMet på LinkedIn