!
Stillingen har utgått!

Denne stillingen har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter søknadsfristen.

To kolleger i samtale foran PC

Rådgiver, digital kommunikasjon

OsloMet - storbyuniversitetet er Norges tredje største universitet med nesten 22 000 studenter og over 2500 ansatte. Vi har campus i Oslo sentrum og på Romerike. OsloMet leverer forskning og utdanning med høy relevans for arbeidslivet, velferdsstaten og storbyregionen.

Vil du jobbe med innhold og UX på OsloMet sine nettsider?  

Avdeling for samfunnskontakt og kommunikasjon ser etter deg som har stor interesse for brukerorientert digitalt innhold og utvikling av nettsider og vil være med på å gjøre våre nettsteder enda bedre.

Du vil jobbe operativt med innhold, UX, analyse, testing og utvikling av våre nettsteder og være med å på å lage moderne og brukervennlige nettsteder i samarbeid med andre fagfunksjoner.  

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være å 

Stillingen omfatter både arbeid med interne nettsider for studenter og ansatte, og nettsider for potensielle søkere og samarbeidspartnere. Vi samarbeider tett med teknisk utviklerteam og innholdsprodusenter.   

Vi søker deg som har 

Det er en fordel at du har 

Vi ønsker deg som  

Vi søker etter deg som blir motivert av å skape gode nettløsninger for brukerne våre, er nysgjerrig på trender og fag og ønsker å jobbe i et team med andre likesinnede.  

Personlig egnethet vil bli vektlagt. 

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss. 

Vi kan tilby deg 

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse. 

Andre opplysninger 

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte: 

Stillingen etter Hovedtariffavtalene i staten og OsloMet sin lønnspolitikk i 1434 rådgiver, lønnstrinn 50 – 66, det vil si kroner 502 300 – 646 000 per år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.  

Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven (lovdata.no), og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester.  

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk i vårt rekrutteringssystem. 

Søknadsfrist:    27. september

Ref:                    23/06285

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment). Besøk OsloMet på LinkedIn