!
Stillingen har utgått!

Denne stillingen har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter søknadsfristen.

Rådgiver og førstekonsulent i studieadministrasjon

Fakultet for teknologi, kunst og design (TKD) søker 2 nye medarbeidere i fast stilling til vår studieseksjon, en rådgiver og en førstekonsulent. Vi leter etter dyktige administratorer som kan være både medspillere og pådrivere i krevende utviklingsarbeid samtidig som årshjulsoppgaver blir løpende ivaretatt. Arbeidsoppgavene er varierte, knyttet til planlegging, gjennomføring, etterarbeid og utvikling av eksamen og eksamensområdet for våre tre teknologiinstitutter, innen ingeniør- og IT-utdanninger på bachelor- og masternivå.

Fakultetets utdanningsportefølje er i endring.  Det er særlig to viktige dimensjoner vi satser langs: digitalisering og varierte eksamensformer.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

Kvalifikasjonskrav for stilling som rådgiver:

Kvalifikasjonskrav for stilling som førstekonsulent

Vi ønsker deg som

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi kan tilby deg

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte seksjonssjef Jørund Støre Bergrem tlf. 67238506/ 97182105

Stillingene lønnes iht til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk i 1434 rådgiver, lønnstrinn50 – 66, dvs. kr. 449 300 – 594 400 / 1408 førstekonsulent, lønnstrinn 43 – 54, dvs. kr. 402 600 – 479 600. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vil du søke stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen” logg inn og søk stillingen”.

OsloMet har implementert Charter & Code og er sertifisert av EU kommisjonen til HR Excellence in Research (HRS4R). OsloMet deltar i EU nettverket for mobilitet av forskere Euraxess.