Rådgiver/Seniorrådgiver - Informasjonssikkerhet

OsloMet –  storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

OsloMet er på utkikk etter en dyktig og engasjert informasjonssikkerhetsrådgiver

Er du nyutdannet og ønsker å bygge en karriere innen informasjonssikkerhet eller er du allerede erfaren på området?  

Hos oss får du være med på å etablere og videreutvikle vårt styringssystem for informasjonssikkerhet, og bidra til å få dette til å virke i hele OsloMet. Informasjonssikkerhet er et viktig satsingsområde for OsloMet. God kontroll og forvaltning av våre informasjonsverdier er avgjørende for at vi skal kunne løse samfunnsoppdraget vårt.  

Som informasjonssikkerhetsrådgiver vil du bli en del av et tverrfaglig team med dyktige og hyggelige kollegaer og jobbe i tett samarbeid med vår Chief Information Security Officer (CISO). Stillingen er plassert i avdeling for IKT. 

 

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være å: 

 

Vi søker deg som har: 

 

Det er en fordel om du har: 

 

Vi vil gjerne ha kontakt med deg som:

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og vil tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. 

 

Vi kan tilby deg: 

Du må laste opp attester og ale sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse. 

 

Andre opplysninger:

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte: 

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ som rådgiver (kode 1434) i lønnstrinn 60 -70, fra kr. 543 500 - 650 300 eller som seniorrådgiver (kode 1364) lønnstrinn 69-81, fra kr. 637 900 850 000 kr. pr år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.  

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk.

 

Søknadsfrist: 29. mai

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment). Besøk OsloMet på LinkedIn