3ace5cf27d4cb9a73fa0c8b0bb9d3db2.jpg

Rådgiver/seniorrådgiver innen digital markedsføring etter- og videreutdanning 

OsloMet –  storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Rådgiver/seniorrådgiver innen digital markedsføring etter- og videreutdanning ved OsloMet   

Er du en kreativ og oppdatert digital markedsfører? 

OsloMet ønsker å utvikle tilbudet vårt innenfor livslang læring, for å møte et stadig økende kompetansebehov i arbeidslivet innenfor våre fagområder. Vi søker derfor deg som har god kompetanse innen digital markedsføring. Du finner mulighetene som ligger i digital kommunikasjon for å skape interesse og engasjement, og vil jobbe operativt med planlegging og produksjon av innhold og gjennomføre kampanjer. Merkevarebygging er en sentral del av stillingen. Stillingen er et 3-årig engasjement knyttet til satsingen på etter- og videreutdanning og stillingen er i markedsteamet i Avdeling for samfunnskontakt og kommunikasjon. 

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være 

Vi søker deg som har  

Vi ønsker deg som  

Vi ser etter deg som tenker helhetlig, analytisk og målrettet i arbeidet med digital kommunikasjon og markedsføring. Du er både nytenkende og resultatorientert, kreativ med gjennomføringsevne og kan bygge tillit og gode relasjoner på tvers av organisasjonen. Vi søker etter en strukturert og fleksibel person som tar initiativ og ser strategisk gode løsninger. Det kreves god prosessforståelse. I utvelgelsen vil det også bli lagt vekt på din evne til å utvikle kompetanse og veilede andre innenfor dine fagområder. 

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss. 

Vi kan tilby deg 

Vi behandler kun søknader sendt via vårt elektroniske rekrutteringssystem og alle dokumenter må lastes opp for at din søknad skal behandles. Dokumentene må være på et skandinavisk språk eller engelsk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse. 

Andre opplysninger 

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte: 

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ, 1434 rådgiver, lønn kr 442400 - 586500 pr. år eller 1364 seniorrådgiver, lønn kroner 524200 - 682200 pr. år avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.   

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen ”logg inn og søk stillingen”.  

Søknadsfrist: 6 august, 2020

Ref. nr.: 20/04796

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere.