!
Stillingen har utgått!

Denne stillingen har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter søknadsfristen.

56e725029fdc4d89d8eab9cdaca3a0be.png

Rådgiver/seniorrådgiver - Sikresiden.no

OsloMet –  storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Vi formidler det kompliserte enkelt 

Bli med å utvikle sikresiden.no, en nasjonal løsning med kriseinfo og kunnskapsspill for studenter og ansatte i høyere utdanning og forskning.  

Sikresiden.no er laget for at studenter og ansatte skal finne enkel informasjon og opplæringsressurser om sikkerhet samlet på ett sted. Sikresiden.no er også en infrastruktur for deling, gjenbruk og sikkerhetsfaglig samarbeid. Løsningen ble etablert i 2017 på initiativ fra OsloMet, UiO og UiB, som i dag samarbeider om forvaltning og videreutvikling av løsningen.  

Vi søker nå etter en medarbeider til en fast stilling i 100%.  

Med deg, er vi to som jobber sentralt med utvikling og forvaltning av sikresiden.no. Vi produserer innhold for ulike flater, som webappen sikresiden.no, kunnskapsspill, e-læring, storier til sosiale medier og video. Innholdet lages med utgangspunkt i målgruppestudier.  

Du vil jobbe tett med daglig leder, og bidra inn i arbeidet med å lede det nasjonale arbeidet med forvaltning og utvikling av sikresiden.no. 

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være  

Du vil ha ansvaret for oppfølging av spillporteføljen. Det innebærer blant annet: 

Du må ha

erfaring med: 

Det er en fordel at du har  

Vi ønsker deg som  

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.  

Vi kan tilby deg  

Vi behandler kun søknader sendt via vårt elektroniske rekrutteringssystem og alle dokumenter må lastes opp for at din søknad skal behandles. Dokumentene må være på et skandinavisk språk eller engelsk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.  

Andre opplysninger  

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte: daglig leder i sikresiden.no, Jorid Bodin, 915 93 304  

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ, 1434 rådgiver eller 1364 seniorrådgiver avhengig av erfaring.  Lønn i lønnstrinn 50 – 66 / 60 – 74, kr 461 300 - 604 700 / 543 500 - 702 100.  For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.  

Søknadsfrist: 17.oktober 2021
Ref: 21/10107 

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment).