56e725029fdc4d89d8eab9cdaca3a0be.png

Rådgiver - sikresiden.no

OsloMet –  storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Vi formidler det kompliserte enkelt

Bli med å utvikle sikresiden.no, en nasjonal løsning med kriseinfo og kunnskapsspill for studenter og ansatte i høyere utdanning og forskning.

Sikresiden.no er laget for at studenter og ansatte skal finne enkel informasjon og opplæringsressurser om sikkerhet samlet på ett sted. Sikresiden.no er også en infrastruktur for deling, gjenbruk og sikkerhetsfaglig samarbeid. Løsningen ble etablert i 2017 på initiativ fra OsloMet, UiO og UiB, som i dag samarbeider om forvaltning og videreutvikling av løsningen. 

Vi søker nå etter en rådgiver til en midlertidig stilling i 80%. Varighet 1 år.

Med deg, blir vi tre som jobber sentralt med utvikling og forvaltning av sikresiden.no. Vi produserer innhold for ulike flater, som webappen sikresiden.no, kunnskapsspill, e-læring, storier til sosiale medier og video. Innholdet lages med utgangspunkt i målgruppestudier.

Ditt bidrag inn vil i hovedsak være å lede arbeidet med målgruppearbeid og anvende dette i vår satsing på kunnskapsspill i 2021.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

Du må ha

Det er en fordel at du har

Vi ønsker deg som

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi kan tilby deg

Vi behandler kun søknader sendt via vårt elektroniske rekrutteringssystem og alle dokumenter må lastes opp for at din søknad skal behandles. Dokumentene må være på et skandinavisk språk eller engelsk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ, 1434 rådgiver. Lønn lønnstrinn 50 – lønnstrinn 66 , kr 451 700kr - 597 000  pr. år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.  

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen” logg inn og søk stillingen”.

Søknadsfrist:26.01.21
Ref:21/00482

sikresiden.no – Kunnskap om hva du skal gjøre når noe skjer

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (The San Francisco Declaration on Research Assessment).