!
Stillingen har utgått!

Denne stillingen har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter søknadsfristen.

09ae5b361f21d5f4095f9024d5d80b6b.jpg

Redaksjonssjef til kunnskapsavisen Khrono i Oslo

Vil du være med på et lite medieeventyr?

Vi har ledig en fast stilling som redaksjonssjef i Khronos redaksjon i Oslo. Redaksjonssjefen får sammen med ansvarlig redaktør og redaksjonssjefen i Bergen overordnet ansvar for den daglige driften og videreutviklingen av Khrono. Vi ser etter en redaksjonssjef i Oslo som kan være med oss og videreutvikle en avis med høye redaksjonelle ambisjoner og mål om å sette dagsorden og skape debatt. Redaksjonssjefen rapporterer direkte til ansvarlig redaktør og er en del av Khronos ledergruppe.

Redaksjonssjefen i Oslo, vil sammen med redaksjonssjefen i Bergen, ha det daglige ansvaret for avisens totale nyhetsdekning, planlegging og organisering av redaksjonen.

Khrono har i dag 7 medarbeidere i Oslo.

Redaksjonssjefens oppgaver vil i hovedsak være

Vi søker deg som

Du er oppdatert på den digitale medieutvikling og har kunnskap om og/eller erfaring med publisering på ulike digitale plattformer.

Det er en fordel at du har kjennskap til høyere utdannings- og forskningssektoren.

For å lykkes som redaksjonssjef må du være en dyktig relasjonsbygger. Det betyr at du må klare å motivere og samarbeide godt med både medarbeidere og kollegaene i ledergruppen. Du har stor arbeidskapasitet, er iderik og liker å jobbe i en redaksjon med høyt tempo. Det er avgjørende at du er systematisk, strukturert og planmessig i måten du jobber på, og du må ha evnen til å kommunisere klart og tydelig. Khrono jobber tett på kildene, og du må ha en sterk journalistisk integritet og trygge etiske presseetiske vurderinger og kunnskap om Vær Varsom-plakaten. Det er også viktig at du har et godt og stabilt humør.

Det er viktig for OsloMet og Khrono å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi kan tilby deg

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringsrådgiver Gro Møllerstad, tlf. 915 59 752, i Hodejegerne as. Eller ansvarlig redaktør Tove Lie, tlf. 913 22 012.

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen ”logg inn og søk stillingen”.

Søknadsfrist:          3. august 2020

Ref:                       20/02319

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere.