Seksjonssjef HR- Fakultet for teknologi, kunst og design (vikariat)

Fakultetet tilbyr høyere utdanning innen tekniske fag, kunstfag og designfag, og har forsknings- og utviklingsaktiviteter innen disse fagfeltene. Fakultet for teknologi, kunst og design (TKD) har om lag 3 000 studenter og om lag 280 ansatte, og holder til i Pilestredet i Oslo sentrum og på Kjeller utenfor Lillestrøm.

Fakultet for teknologi, kunst og design (TKD) søker HR-sjef i et vikariat for ett år med mulighet for forlengelse.

Stillingen rapporterer til fakultetsdirektør og har resultat- og personalansvar. Seksjonssjefen leder et team på fem medarbeidere.

Fakultet for teknologi, kunst og design er et urbant og mangfoldig fakultet med tydelig internasjonalt preg, samtidig som vi er tett på samfunns- og arbeidslivets behov. Arbeidet vårt gjøres i en profesjonell organisasjon som er ledende i å ta i bruk nye teknologier og nye løsninger. Fakultet for teknologi, kunst og design er i sterk vekst og vi rekrutterer medarbeidere fra hele verden og i alle akademiske stillingskoder, i tillegg til kompetente medarbeidere i fakultetets administrasjon. Fakultetet har studieprogrammer på bachelor-, master- og doktorgradsnivå, i tillegg til et raskt voksende etter- og videreutdanningstilbud.

Vi søker en serviceinnstilt og løsningsdyktig leder med stor gjennomføringskraft og evne til god kommunikasjon. Vi ser etter en person som liker å løse problemer, som har et skarpt blikk for forbedringsområder og som bidrar sterkt til et trygt og konstruktivt arbeidsmiljø. Du er en entusiastisk bruker av digitale verktøy og erfaren i digital kommunikasjon.Du må forstå prosesser som fungerer på tvers av enheter, og kunne benytte organisatoriske mekanismer for å utvikle og forbedre disse. Du bør være en motivert og kunnskapsrik leder med dokumenterbare resultater innen HR-området. Videre søker vi deg som deler av din kunnskap, og som involverer og engasjerer resten av teamet.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

Vi søker deg som har

Vi ønsker deg som

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi kan tilby deg

Vi behandler kun søknader sendt via vårt elektroniske rekrutteringssystem. Dokumentene må være på et skandinavisk språk eller engelsk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. Oslomet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Stillingen lønes i henhold til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMet sin lønnspolitikk som seksjonssjef 1211, lønnstrinn 70-76, dvs. kroner 643 000 - 726 400 pr. år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Vil du søke på stillingen må du søke via vårt rekrutteringssystem.

Søknadsfrist: 8. mars 2021

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment).