Seniorrådgiver ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier – 100% fast stilling

Seniorrådgiver ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier

Ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier søker vi etter en seniorrådgiver for fakultetets ledelse. Stillingen har som funksjon å understøtte dekanens arbeid, og vil i tillegg knyttes til saksområder som er underlagt fakultetsdirektøren. Stillingen er organisatorisk plassert i stab med fakultetsdirektør som personalansvarlig.

Arbeidsoppgavene som ligger til stillingen omfatter både utviklings- og driftsoppgaver og er svært varierte – fra planarbeid, prosjektstyring og utviklingsprosesser til praktiske gjøremål.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være å

Vi søker deg som har

Vi ønsker deg som

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen, dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi kan tilby deg

en spennende jobb på Norges tredje største universitet

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autoriserte. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Stillingen lønnes etter Statens lønnsregulativ 1364 seniorrådgiver. Lønn kroner 532 300-691 400 pr. år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen ”logg inn og søk stillingen”.

Søknadsfrist:          4. mars

Ref:                       20/01988

OsloMet har implementert Charter & Code og er sertifisert av EU kommisjonen til HR Excellence in Research (HRS4R). OsloMet deltar i EU nettverket for mobilitet av forskere Euraxess.