!
Stillingen har utgått!

Denne stillingen har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter søknadsfristen.

99a8de6dcefab631641bcb99817ed2f8.jpg

Spesialbibliotekar/Universitetsbibliotekar

OsloMet –  storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Vil du jobbe som bibliotekar med undervisning og veiledning til studenter og ansatte ved ingeniørutdanningene?

Vi søker etter en medarbeider for et vikariat ved biblioteket i P35 for perioden 1.12.20-30.11.21. Du vil få et særlig ansvar for oppfølging av bibliotekets tjenester til studenter og ansatte ved ingeniørutdanningene (IU). 

Bibliotek P35 er en av fire seksjonsbibliotek ved OsloMet, og vi tilbyr tjenester til studenter og ansatte ved Fakultet for teknologi, kunst og design, Fakultet for samfunnsvitenskap samt forskningsinstituttene ved SVA og SPS. For mer informasjon om UB OsloMet, følg lenken: https://www.oslomet.no/ub

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

Vi søker deg som har

For ansettelse i stillingskode 1199 universitetsbibliotekar kreves det utdanning tilsvarende mastergrad

Det er en fordel at du har

Vi ønsker deg som

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi kan tilby deg

Vi behandler kun søknader sendt via vårt elektroniske rekrutteringssystem og alle dokumenter må lastes opp for at din søknad skal behandles. Dokumentene må være på et skandinavisk språk eller engelsk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Stillingen lønnes iht. til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk i 1515 spesialbibliotekar, lønnstrinn 50 – 66, kroner 449 300 – 594 400 pr. år eller 1199 Universitetsbibliotekar, lønnstrinn 51 – 66, kroner 456 400 – 594 400 pr. år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Søknadsfrist:19.10.20
Ref:20/09149

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere.