!
Stillingen har utgått!

Denne stillingen har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter søknadsfristen.

eda7b5d7eeb9af3910eae5c3086e6243.jpg

Språkmakker i norsk ved Studieverkstedet

Språkmakker i norsk ved Studieverkstedet

Ønsker du å gjøre en forskjell og bidra med faglig støtte til andre studenter?

Studentenes faglige og sosiale studiesituasjon har i stor grad blitt påvirket av pandemien. Det meste av undervisningen har i lang tid vært digital og campus tidvis stengt. Alle fakulteter ved OsloMet ansetter nå studenter som en del av Kunnskapsdepartementets tiltakspakke for studenter (Studentpakken). Studentene skal jobbe med faglige oppfølging av medstudenter. Tiltaket skal fungere som et bidrag til godt læringsutbytte, læringsmiljø og studieprogresjon for studenter ved OsloMet. Vi oppfordrer engasjerte studenter til å bidra i dette viktige arbeidet.

Dine oppgaver vil i hovedsak være

Din oppgave som språkmakker vil være å gi språklig veiledning til en student med et annet førstespråk enn norsk. En språkmakker er en medstudent som studenter med et annet språk første språk enn norsk kan praktisere norsk med, diskutere ulike språksituasjoner med og stille spørsmål om norsk språk til.

Hvis språkmakker veileder én student, er arbeidet forventet å kreve 8 timer per måned i perioden 1. september til 17. desember 2021. I tillegg kommer språkmakkeropplæring på 3 timer og 4 språkmakkersamlinger.

Vi ønsker deg som har følgende kvalifikasjoner og egenskaper

Personlig egnethet, faglige kvalifikasjoner og resultater vil bli vektlagt.

Vi gjør oppmerksom på at du som studentassisten ved OsloMet ikke kan ha kontrakter med universitet som til sammen overstiger 37,5 stillingsprosent, tilsvarende 15 timer i uken i gjennomsnitt.

Vi kan tilby deg

For å søke må du laste opp kopi av gyldig studentbevis, CV, karakterutskrift og en kort søknadstekst på mellom 150 og 300 ord som vedlegg i rekrutteringssystemet. Søknad og dokumenter må være på norsk.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon kan du kontakte:

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk i OsloMet rekrutteringssystem.

Søknadsfrist: 11 juni,2021

Ref:    21/04445

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment).