643eeb59474fddde59ad10eb52e73277.jpg

Studieleder for fagområdet Bygg/ Førsteamanuensis i konstruksjonsteknikk

Institutt for bygg- og energiteknikk ønsker å styrke ledelsen på instituttet, og søker derfor etter en tydelig, initiativrik og utviklingsorientert studieleder for studieområdet Bygg i 50% stilling. Resterende 50% utgjør faglige oppgaver: forskning og undervisning. Stillingen rapporterer til instituttleder, og vil inngå i ledergruppen på instituttet.

Studieleder ansettes på åremål for fire år, med mulighet for ansettelse i ytterligere to perioder, maksimalt et tidsrom på tolv år. Etter endt åremålsperiode vil stillingen gå over i 100% stilling som førsteamanuensis i konstruksjonsteknikk.

Arbeidsoppgaver og ansvar som studieleder:

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder for studieleder på OsloMet er nærmere beskrevet i stillingsbeskrivelsen for studieleder:

Arbeidsoppgaver og ansvar som førsteamanuensis:

Kvalifikasjonskrav:

Generelle kriterier for ansettelse i undervisnings- og forskerstilling fremgår av Forskrift om ansettelse og opprykk i undervisnings- og forskerstillinger

Vi vil legge vekt på:

OsloMet gjennomfører prøving av pedagogiske kvalifikasjoner i forbindelse med intervju.

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Sakkyndig vurdering

Din søknad bli vurdert av et sakkyndig utvalg. Innen søknadsfristen må du sammen med søknaden laste opp følgende dokumenter:

Du må laste opp alle disse dokumentene for at din søknad skal behandles. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Har du dokumenter som ikke kan lastes opp elektronisk, kontakt

HR-rådgiver Hilde Tverseth, hildtv@oslomet.no, tlf. 67238606

Vi tilbyr;

Stillingen lønnes iht til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk i stillingskode 1473 studieleder, lønnstrinn 73-78, dvs kroner 679 000-765 100 pr. år og i stillingskode 1011førsteamanuensis, lønnstrinn 60 – 74, dvs kroner 532 300 – 691 400 pr. år.  For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst på siden ”logg inn og søk stillingen”.

Søknadsfrist:   16.04.2020

Ref:                 20/02364

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere.