d40da24c13719642a3f73d3289056128.jpg

Systemadministrator

OsloMet –  storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Brenner du for å jobbe med automatisering av Microsoftbaserte løsninger?

OsloMet er Norges tredje største universitet, med over 20.000 studenter og ansatte som alle er brukere av vårt Microsoft 365 miljø.

OsloMet har tydelige ambisjoner om å bli det ledende universitetet på digitalisering, og har tydelige visjoner, mål og langtidsplaner som understøtter dette. En bærebjelke for å få til dette er at OsloMet har høye krav til å levere stabile og sikre løsninger og ønsker derfor å bli enda bedre på automatisering og drift av Microsoft-baserte løsninger. Vi søker derfor deg som er glad i å jobbe med drift av Windows server og klient, trives med å automatisere med Powershell, synes det spennende å koble sammen ny og gammel teknologi og har et bevisst forhold til IT-sikkerhet.

Hos oss vil du få mulighet til å delta aktivt i faglige diskusjoner og beslutningsprosesser. Vi har stort fokus på utvikling og kompetansedeling, og du får muligheten til å lære deg ny teknologi for å løse nåværende og fremtidige problemstillinger.

Avdeling IKT består av 3 seksjoner, Kunde- og servicedesk, Tjenestestyring og utvikling, og Tjenesteproduksjon. Som Systemadministrator vil du være en del av seksjon for Tjenesteproduksjon og inngå i enhet for applikasjonsdrift. Enheten har driftsansvar for alt av Microsoft og Apple produkter på OsloMet, og du vil jobbe sammen med andre svært kompetente og hyggelige kollegaer som er opptatt av å spille hverandre gode og trekke i samme retning.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være

Vi søker deg som har

Det er en fordel om du også har kjennskap til

Vi ser etter deg som er

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi kan tilby deg

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. I en eventuell intervjuprosess må du kunne fremvise originaler av attester og vitnemål. Vi kontrollerer dokumentene slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du mer informasjon om stillingen kan du kontakte en av dine potensielt nye kollegaer:

Hvis du heller vil snakke med rekrutteringspartner Jefferson Wells kan du kontakte Jesper Arntzen Engedahl på telefon 47 837 485 eller på mail Jesper.Arntzen.Engedahl@jeffersonwells.no

Stillingen lønnes i henhold til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk 1181 senioringeniør, lønnstrinn 64 – 79, tilsvarende kroner 583 500 – 801 300 per år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk.

Søknadsfrist: 25. januar 2022

Ref: 21/08871

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU-kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere. OsloMet har sluttet seg til prinsippene og forpliktet institusjonen til å følge anbefalingene i DORA-erklæringen (sfdora.org) (The San Francisco Declaration on Research Assessment).