English version
!
Stillingen har utgått!

Denne stillingen har utgått og vil bli fjernet fra våre nettsider 30 dager etter søknadsfristen.

Teknolog til vårt Makerspace

OsloMet –  storbyuniversitetet er landets tredje største universitet, med over 20 000 studenter og mer enn 2000 ansatte. OsloMet leverer kunnskap og yrkesutøvere samfunnet er avhengig av, og er tett på arbeidslivets behov. OsloMet er et urbant og mangfoldig universitet med internasjonalt preg og et attraktivt studie- og arbeidssted med studiesteder midt i Oslo og på Kjeller ved Lillestrøm. Tilstedeværelsen i hovedstadsregionen gir universitetet gode muligheter til å forstå og høste fordelene av byens varierte befolkningssammensetning.

Ønsker du å jobbe med nyskapende teknologi, design og kunst i et kreativt og ungt miljø? 

 

Fakultet for teknologi, kunst og design (TKD) søker en ny person til å drifte og videreutvikle Makerspace.

OsloMet Makerspace er et tverrfaglig prosjektrom som benyttes i den organiserte undervisningen og er åpent mandag til fredag 09 – 21 for studenter og andre interesserte. I Makerspace kan man blant annet 3D-printe, laserkutte, programmere, sy og få veiledning og støtte til å lage det man vil. https://www.oslomet.no/studier/studenthistorier/makerspace-for-alle

Stillingen er knyttet til drift av Makerspace, og utvikling og gjennomføring av undervisning i Makerspace. Vedkommende som ansettes i stillingen skal jobbe i et team med leder og studentmentorer i et studentaktivt læringsmiljø. Stillingen innebærer også nettverksbygging, markedsføring av Makerspace og etablering av prosjekter.


Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være

Du må ha

Erfaring fra arbeid i Makerspace eller lignende vil bli vektlagt.

Det er en fordel at du

Det er viktig for OsloMet å gjenspeile befolkningen i vår region og vi ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen. Vi arbeider aktivt med å utvikle oss videre som en inkluderende arbeidsplass og for å tilrettelegge arbeidsplassen dersom du har behov for det. Har du perioder i livet hvor du ikke har vært i arbeid, utdanning eller opplæring er du også velkommen til å søke hos oss.

Vi kan tilby deg

Søknaden

Du må laste opp attester og alle sider av vitnemål. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert. Du må fremvise originaler ved et eventuelt intervju. OsloMet gjennomfører kontroll av dokumenter, slik at du som kandidat skal få en reell evaluering og rettferdig konkurranse.

Andre opplysninger

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte:

Stillingen lønnes iht til Hovedtariffavtalene i staten og OsloMets lønnspolitikk i 1085 avdelingsingeniør lønnstrinn 40-52, dvs kroner 386 200 – 464 000 pr. år, eller 1087 overingeniør lønnstrinn 53-60, dvs kroner 472 000 – 532 300 pr. år. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Vil du søke på stillingen må du søke elektronisk ved å benytte knappen nederst i utlysningen ”logg inn og søk stillingen”.

 

Søknadsfrist:         02.04.2020

Ref:                     20/03064

OsloMet har implementert Charter & Code og er sertifisert av EU kommisjonen til

HR Excellence in Research (HRS4R).

 

OsloMet deltar i EU nettverket for mobilitet av forskere Euraxess

 

 

 

 

OsloMet er Charter & Code sertifisert av EU kommisjonen med rettigheter til å bruke logoen HR Excellence in Research (HRS4R) og medlem i nettverket EURAXESS som bidrar til gode arbeidsforhold for mobile forskere.